loading
Baleno

Győri Autóközpont Zrt.

Cégünk, a Győri Autóközpont Zrt. 1970. óta működik és jelenleg egy 35 főt foglalkoztató, magántulajdonban lévő, egyszemélyes, zártkörű Részvénytársaság.

A Társaság egyik alaptevékenysége a Mercedes-Benz típusú személy- és tehergépjárművek javítása. A Mercedes-Benz járművek javítását és eredeti gyári alkatrészek értékesítését, mint felhatalmazott Mercedes-Benz márkaszerviz - mind a személygépkocsik, a transzporterek és tehergépkocsik vonatkozásában - végezzük a gyárral kötött hosszú távú szerződések alapján. Állandó, 24 órás szolgálatot látunk el a régióban.

Társaságunk másik alaptevékenysége a Suzuki járművek értékesítése, karbantartása, garanciális és garancián túli javítása és alkatrész ellátása

Társaságunk 2004 óta tagja a független járműjavítókat tömörítő Bosch-Car nemzetközi hálózatnak.

A fenti alaptevékenységeken túlmenően foglalkozunk használt járművek értékesítésével, karambolos járművek karosszéria és fényezés javításával. A karambolos járművek kárfelvétele és a biztosítás ügyintézése helyben történik.

Jelentősek az autójavításhoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásaink: a környezetvédelmi mérés, a hatósági műszaki vizsgáztatás, gumiszerelés és javítás, a járműmosás, valamint a tachografok illesztése.

Márkaszervize vagyunk a Kinzle és Thermo King termékeknek.

Társaságunk minőségbiztosítási rendszere 2000. áprilisától az ISO 9001:2008 szabvány szerint auditált.

Mintegy 10-12 jármű egyidejű bemutatására alkalmas autószalonnal rendelkezünk.

Tevékenységünket folyamatosan fejlesztjük. A beruházásokat és fejlesztéseket részben önerőből, részben pályázatok útján finanszírozzuk. Három alkalommal nyertünk vissza nem térítendő támogatást a Gazdasági Minisztérium által meghírdetett pályázati forrásokból.

Piaci pozíciónk stabil. A folyamatosan visszatérő egyedi ügyfeleinken túlmenően állandó partnereink a régió jelentős vállalkozásai.

Ha Ön még nem csatlakozott hozzánk tiszteljen meg bennünket bizalmával. Azért dolgozunk, hogy e bizalomra nap, mint nap rászolgáljunk.

Miért is menne máshova?