loading
Szerviz

Miért Márkaszerviz?

Minőség
A márkaszervizben a javítást, a karbantartást a gyár által előírt műszerekkel, szerszámokkal és normaidővel végzi el az erre folyamatosan képzett és vizsgázott szakember. A javítók munkáját a gyári képviselet szigorúan ellenőrzi. Autója minősége ennek megfelelően az Ön által a vásárláskor elvárt szinten marad.

Szakértelem
A gyár megálmodta, megtervezte az autót és legyártotta. Elkészítette hozzá azt a technológiát, amivel az a legjobban javítható. A márkaszervizek szerelőit folyamatos képzésben, oktatásban részesíti. A márkaszervizek műhelyei a legkorszerűbb és legjobban megfelelő műszerekkel és szerszámokkal rendelkeznek.

Tapasztalat
A márkaszervizek munkatársai több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek márkájukról. A régebbi és új modellek hibáit gyorsan és nagy biztonsággal állapítják meg és javítják ki a gyári norma szerint. Ebben ők a legjobbak. Ez a tapasztalat így az Ön rendelkezésére áll.

Garancia

A márkaszervizben elvégzett minden munka és felhasznált eredeti gyári alkatrész pontosan dokumentált, így bármikor visszaellenőrizhető, számon kérhető. A márkaszervizek az elvégzett munkára, és a beépített alkatrészekre garanciát adnak, értük felelősséget vállalnak. Autója eredeti gyári minősége és garanciája így folyamatosan fennáll. Mindig kap számlát.

Biztonság

Az autó veszélyes üzem. Nem mindegy, hogy autóját ki és milyen technológiával és alkatrészekkel javítja. A márkaszervizben javított autó tulajdonosának, utasainak és a többi közlekedőnek is biztonságot és nyugalmat jelent. Nem mindegy, hogy a fékút a zebra előtt vagy után ér véget.

Jogbiztonság

Személyi sérülést okozó baleset esetén nem mindegy az autó vezetőjének, hogy az okozott kárért, tragédiáért milyen mértékben terheli a felelősség. A márkaszervizben történt javítást számla, garancia és a nyilvántartás igazolja. Ha nincs számlája, Öné a teljes felelősség.

Finanszírozás
Amennyiben autója finanszírozott, annak értékét köteles megőrizni, ellenkező esetben – finanszírozási szerződése alapján – a fedezeti érték megőrzése érdekében pót tőkebefizetést írhatnak elő Önnek. Ne költekezzen feleslegesen!  A márkaszervizben való javítás garantálja autója értékét.

Használt autó érték
Amennyiben Ön autóját majd eladja, a szervizkönyvben igazolt márkaszerviz javítás, karbantartás jelentősen növeli annak értékét, így árát. Az autó igazolható életútja jelentős többlet értéket képvisel. Beszámítás esetén is magasabb értékkel számolnak a kereskedők, így Ön jobban jár csupán azért, mert márkaszervizbe járt.

Vezetés élvezete

Ön a vásárláskor egy olyan autót vett, amely megtetszett, és szereti vezetni. Tartsa meg ezt az érzést az által, hogy autóját mindig korának megfelelő gyári műszaki és esztétikai állapotban tartja. Ezt biztosítja Önnek a márkaszerviz.
   
Problémakezelés
Ha Önnek panasza, problémája akadna, a márkaszervizek komoly, tradícióval rendelkező cégek és mögöttük maga a márka áll. Használja ki ezt a lehetőséget. Ki más segíthet, ha nem a gyártó és képviselői!
   
Műszaki minőség
A 21. század autói bonyolult technikát, vezérlést tartalmaznak. Bízza azokra karbantartását, javítását, akik az autót tervezték, megépítették, és a javítási technológiát kidolgozták, erre szakembereiket kiképezték. Ezek a márkaszervizek. Biztosan értenek hozzá.
   
Ár-érték
Ingyenesen adunk ajánlatot valamennyi javítási és karbantartási munkára. Hasonlítsa össze ajánlatunkat és fedezze fel, hogy az érték, amit a márkaszerviz ad arányos az árral. Az összehasonlításnál vegye figyelembe mindazon szolgáltatást, amit a márkaszerviz kínál. Almát az almával!

Megbízhatóság
Hazánk és valamennyi más ország egész területén működő összes márkaszerviz hálózati tagnál azonos, a gyári előírásoknak és normáknak megfelelő, szigorúan ellenőrzött minőséget kap. Bármerre is jár autójával, biztos háttere van a használat teljes időtartamában.